vrijdag 28 november 2008

A change is gonna come

De klinkende overwinning van Obama heeft ook zo zijn uitwerking in Nederland. De ‘verkozen’ president hamerde telkenmale op verandering: “a change is gonna come”. Dat legde hem geen windeieren, zoals we inmiddels allemaal weten. Of er in de USA daadwerkelijk veel gaat veranderen met het aantreden van deze nieuwe president is natuurlijk nog de vraag. Maar inmiddels is wel duidelijk geworden dat er bij altcountry.nl (de website over Amerikaans getinte muziek) zeker het nodige gaat veranderen.
Zo zal Peer Bataille vanwege drukke andere werkzaam- en bezigheden definitief afscheid nemen van onze website en dit weblog. Peer heeft vanaf 2003 voor, maar ook zeker achter, de (beeld)schermen, heel veel werk verzet voor Altcountry.nl. Daar kan hij eigenlijk niet genoeg voor bedankt worden. Maar toch bij deze: Dank, Peer!
Verder zult u met ingang van 1 januari een heel ander altcountry.nl aantreffen. De vormgeving van de huidige website heeft zijn tijd wel gehad en dient nodig eens te worden vervangen. Verder vragen een aantal praktische problemen om een andere webomgeving. Daar zijn we op dit moment hard mee aan de slag. Leuke klus trouwens, om iets eens helemaal vanaf scratch opnieuw op te bouwen. Welnu, mochten er de komende weken enige haperingen in het bijhouden van altcountry.nl zijn, weet dan dat we druk in de weer zijn. En…, suggesties, ideeën voor het nieuwe Altcountry.nl zijn altijd welkom! Yes, we can.
Hoewel we ook op nieuwe altcountry.nl niet veel aan soul zullen doen, wil ik jullie deze glorieuze cover van A Change Is Gonna Come door Seal niet onthouden.

Geen opmerkingen: